Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A fasírt:
Hozzávalók:
50 dkg darált sertés hús
10 dkg szalonna, felkockázva
1 fej vöröshagyma, apró kockára vágva
3-4 gerezd fokhagyma, összetörve
2 db tojás
2 db zsemle, vagy ugyanannyi kenyér, áztatva
Fűszerek: só, bors, pirospaprika, őr. kömény, őr. koriander
Zsemlemorzsa
Olaj
Az olajon megsütjük a szalonnát, ennek a zsírján (a szalonna is benne marad) megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát.
Ha kicsit kihűlt, akkor hozzáadjuk a darált húshoz, rátesszük a tört fokhagymát, ráütjük a tojásokat, rámorzsoljuk a vízbe, vagy tejbe áztatott és kinyomkodott zsemlét, vagy kenyeret.
Fűszerezzük és alaposan összegyúrjuk.
Ha túl lágy lenne a massza, akkor kevés zsemlemorzsával segíthetünk rajta.
Vizes kézzel – közepes nagyságú - golyókat készítünk, majd zsemlemorzsába forgatjuk.
Végül – nem túl forró – olajban kisütjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!