Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
A tésztához :
5 tojássárgája
25 dkg porcukor
15 dkg margarin
12 evőkanál tej
30 dkg liszt
1 csomag sütőpor
Töltelék :
2 kg alma
cukor
vaníliás cukor
fahéj
2-3 evőkanál búzadara
Hab :
5 tojásfehérje
25 dkg porcukor
tetejére szórhatunk diót
Elkészítés :
A tésztához 5 tojássárgáját kikeverünk 25 dkg porcukorral , 15 dkg margarinnal, 12 evőkanál tejjel, majd belekeverünk 30 dkg lisztet és egy csomag sütőport.
Tepsibe simítjuk és félig megsütjük.
A töltelékhez 2 kg almát lereszelünk , levét kinyomkodjuk, majd cukorral, vaníliás cukorral , fahéjjal kicsit megdinsztelünk.
Belekeverünk 2-3 evőkanál búzadarát.
Az így elkészült tölteléket a tepsiben lévő tésztára simítjuk és 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük sülni.
5 tojásfehérjét felverünk kemény habbá , majd belekeverünk 25 dkg porcukrot.
Amikor a sütemény majdnem kész, a habot az almára simítjuk és visszatesszük a sütőbe még egy kicsit szárítani.
Tetejére szórhatunk diót is, ezzel együtt szárítjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!