Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Majonézes észt burgonyasaláta
Hozzávalók :
1,5 kg burgonya
5 db csemegeuborka
5 db főtt tojás
1 db vöröshagyma
2 pohár (2 x 150g) tejföl
majonéz
só-, bors ízlés szerint
1 csokor kapor
Elkészítés :
A burgonyát enyhén sós vízben héjában megfőzzük, majd megpucoljuk és a főtt tojással együtt kockára vágjuk.
Hozzáadjuk a szintén felkockázott csemegeuborkát és az apróra vágott hagymát is.
Elkészítjük a majonézt, majd elkeverjük a tejföllel és a finomra vágott kaporral.
Az így elkészített öntetet összekeverjük a burgonyával és a többi hozzávalóval.
Néhány órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Önmagában is finom, de salátaként vagy köretként is tálalható.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!