Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzàvalók:
fél kg reszelt alma
őrölt fahéj ( ízlés szerint)
fél tasak sütőpor
teljes kiőrlésű liszt (annyi, hogy formàzható legyen)
barna nádcukor (ízlés szerint)
csipet só
Elkészítès:
A reszelt almàhoz hozzàkeverjük ( levét kinyomkodtam) az őrölt fahéjat, és a sütőport.
Ha ezzel megvagyunk, adunk hozzà lisztet.
Ìzlés szerinti , cukrot, és egy csipet sót.
Mikor elkészült a massza, egy evőkanàl (ha mutatósra szeretnénk a két kezünkkel ) , én a kezemmel gömbölyítettem , forró olajba szaggatjuk vagy golyókat formàzunk a masszàból, és pàr perc alatt aranybarnára sütjük.
Azonnal tàlalható a desszert.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!