Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
1 csipet só
1 csipet őrölt fekete bors
1 teáskanál morzsolt kakukkfű
1 teáskanál morzsolt majoránna
½ teáskanál fokhagymapor
½ csokor petrezselyem
½ db citrom
8 db csirkealsócomb
A steakburgonyához:
80 dkg burgonya
4-5 ek olaj
só
őrölt fekete bors
Összekeverjük a sót, a borsot, a morzsolt kakukkfűt és majoránnát, a fokhagymaport, a finomra vágott petrezselymet, továbbá a citrom lereszelt héját. Az így kapott fűszerkeverékkel bedörzsöljük a megmosott csirkecombokat úgy, hogy a bőrük alá is jusson. A húsokat sütőzacskóba tesszük, tepsibe helyezzük, és a 190 fokos sütőbe toljuk kb. 50 percre.
A megmosott burgonyát héjastúl megfőzzük, majd leszűrjük, és óvatosan meghámozzuk. Miután kihűlt, felkockázzuk, és elkezdjük pirítani a felhevített olajon. Mikor már kezdenek pirulni a krumplikockák, megsózzuk, megborsozzuk őket, és rázogatva készre pirítjuk. Ezzel tálaljuk a csirkecombokat.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!