Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Húsleves házi májgaluskával
Hozzávalók:
60 dkg csirkeaprólék
2 sárgarépa
1 fehérrépa
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 zellergumó
1 paprika
20 dkg zöldborsó
1 csokor vágott petrezselyem zöldje
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 ek házi ételízesítő
A májgaluskához:
3 db csirkemáj
1 tojás
1/2 fej hagyma (közepes) reszelve
4 evőkanál zsemlemorzsa (kb)
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
Elkészítés:
A húst megmossuk.
A hagymákat apróra vágjuk a paprikával együtt, majd kevés olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a húst, majd erős tűzön átpirítjuk az egészet.
Mérsékeljük a tüzet a lábas alatt, majd hozzá adjuk a tisztított és feldarabolt zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk az alapot, hozzáadjuk a leves ízesítőt és a majd lefedve megpároljuk. Kevés vizet öntünk alá, nehogy leégjen. Mikor párolódott egy kicsit, felöntjük az alapot vízzel, utána ízesítünk a levesnek, majd lassú tűzön készre főzzük. Míg fő a leves, addig elkészítjük a májgaluskának valót.
A májat megmossuk , az ereket hártyát levágtam róla,majd botmixerrel pürésítettem.
Hozzá tettem a többi hozzávalót és szépen összekevertem.
Ne legyen kemény a massza,de folyós sem.
Míg áll,addig duzzad.
Mikor a leves megfőtt, bele szaggatjuk a májgaluskákat, 5 -10 perc alatt megfőzzük benne a galuskákat.
Aprított petrezselyemmel megszórva forrón tálaljuk a levest.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!