Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Gulyásleves
Hozzávalók:
80 dkg sertéslapocka (marhahús is lehet)
1 kg burgonya
2 db sárgarépa
1 szál fehérrépa
1 nagy vöröshagyma
1-2 gerezd fokhagyma
1 db paprika
1 db paradicsom
1 tk házi paprikakrém
1 ek zsír
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 ek pirospaprika
2 db babérlevél
1 mk. őrölt kömény
2-3 gulyásleveskocka
1 dl vörösbor
A galuskához:
1 db tojás
4 evőkanál liszt(vagyis annyi liszt,amennyit a tojás felvesz)
Elkészítése:
A krumpli meghámozom,felkockázom.
Zsíron a felaprított vöröshagymát üvegesre párolom,majd megszórom piros paprikával,2 dl vízzel felöntöm,a kockákra vágott húst bele teszem és a többi hozzávalót is.(a burgonya kivételével)
Fedő alatt,puhára főzöm,mint a pörköltet.
Felöntöm kellő mennyiségű vízzel,amikor forr bele teszem a burgonyát.
Amikor megpuhul ,a forró levesbe galuskát szaggatok.
Külön tehetünk bele csípős paprikát tálaláskor.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!