Recept konyha főzés: Rongyos lapótya fázis fotókkal (kép)

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Rongyos lapótya fázis fotókkal

A mai levesünk utánra készítettem el az Ízőrzők-Kustánszeg bejegyzéséből.
„Csinos” kis lángosok sültek ki,amik nagyon finomak lettek.
Rongyos lapótya /rongyos lapóka/
Hozzávalók:
40 dkg finomliszt
1 jó csipetnyi só
4 evőkanál aludttej
2,5 dl langyos víz kb
1 teáskanál szódabikarbóna (pezsgő).
A tészta kenéséhez :
1 bő evőkanál sertészsír
A sütéshez:
4 dl étolaj

A lisztet a sóval, aludttejjel, szódabikarbónával, és langyos vízzel közepes keménységű tésztává gyúrjuk.
Jól kidolgozzuk, és legalább fél órára félretesszük pihenni.
Liszttel hintett munkalapra tesszük,kinyújtjuk úgy ½ cm vastagra.
Lekenjük lágy zsírral.
Ezután feltekerjük.
6 darabba vágjuk.
Ezeket a csiga tekercseket talpukra állítjuk.
Szépen ellapítgatjuk egyenként.
A serpenyőben az étolajat felmelegítjük és egyenként kisütjük.
Először fedő alatt ,szépen felhólyagosodik,majd megfordítjuk és fedő nélkül sütjük készre.
Papírtörlőre szedjük.
Tálalhatjuk tetszés szerint,tejföllel,sajttal,fokhagymás tejföllel is.
Jó étvágyat kívánok hozzá! –

Látta 292 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu