Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Gesztenyés banános süti
Hozzávalók:
A tésztához:
• 8 tojás
• 8 evőkanál cukor
• 8 evőkanál finomliszt
• 1/2 cs sütőpor
• 2 csapott ek kakaópor
• 4 db banán
• 2 evőkanál zsemlemorzsa
• 1 cs vaníliás cukor
A krémhez:
• 4 dl tej
• 1 cs vaníliás puding
• 4 evőkanál cukor
• 25 dkg Rama margarin
• 3 ek porcukor
• 1 cs gesztenye massza
• 1/2 ü rumaroma
A tetejére:
• 2,5 dl tejszín
• tortadara vagy reszelt étcsoki
Elkészítés:
Egy tepsit /az enyém 24×30-cm/kibélelünk sütőpapírral, megszórjuk zsemlemorzsával. A banánokat felszeleteljük és kirakjuk vele a tepsi alját és megszórjuk vaníliás cukorral.
A lisztből, tojásból, a cukorral és a sütőporral a szokásos módon piskóta észtát keverünk.
A fele tésztát a banánokra öntjük, elsimítjuk. A másik felébe óvatosan belekeverjük a kakaóport, majd ezt is a tepsibe öntjük.
Előmelegített sütőben 30-35 perc alatt megsütjük.
Egy tálcára borítjuk a tésztát az aljával felfelé. Óvatosan lehúzzuk a sütőpapírt és hagyjuk hűlni.
Közben megfőzzük a vaníliás pudingot. A Rama margarint kihabosítjuk a porcukorral és kanalanként hozzákeverjük a langyosra hűlt pudingot.
A tésztát lapjával kettévágjuk. A krémet a tésztára kenjük és ráreszeljük a gesztenye massza felét. Rátesszük a másik lapot.
A tejszínt kemény habbá verjük és belekeverjük a lereszelt gesztenye másik felét. majd megkenjük vele a sütink tetejét és megszórjuk tortadarával vagy reszelt csokival.
Szeletelés előtt tegyük a hűtőbe egy órára.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!