Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Töltött pizzás pogácsa
Hozzávalók
A tésztához:
25 dkg liszt
1/2 teáskanál só
1 dkg friss élesztő
125 ml langyos víz
½ dl olívaolaj
A töltelékhez:
10 dkg trappista sajt
1 szál jó minőségű kolbász
5 db koktél paradicsom
1 db paprika
3 kocka sajt
A pogácsák lekenéséhez:
1 kisebb tojás
A pogácsa szórásához:
oregánó ízlés szerint
A tészta készítése:
A lisztbe belekeverjük a sót, belemorzsoljuk az élesztőt, hozzáadjuk az olajt, és a langyos vízzel szép simára dagasztjuk.
1 cipót formálunk.
Egy-egy tányérra helyezzük, majd egy enyhén vizezett folpackkal légmentesen lefedjük.
Kétszeresére kelesztjük. Ezután a hűtőbe tesszük a felhasználásig (kb. 1 óra, de lehet több idő is).
a tésztát lisztezett munkalapra tesszük.
Nagy méretű pogácsa szaggatóval kiszúrjuk.
Egy pohár talpával a közepét jól benyomjuk.
A sajtot lereszeljük.
A kolbászt karikákra ,a paradicsomot,paprikát szeletekre vágjuk.
A pogácsa „fészekbe”először reszelt sajtot teszünk,majd a többi hozzávalót elosztjuk rajta.
A tészta széleit felvert tojással lekenjük,oregánóval megszórjuk.
210 fokra melegített sütőben 15-20 perc alatt szép arany barnára megsütjük.
5 nagy töltött pogácsa sült ki.
2 főre bőven elég.
Nagyobb család duplázza vagy triplázza az adagot!
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!