Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Húsos raguval töltött baguette
Hozzávalók:
2 db félkész baguette
A töltelékhez:
50 dkg darált hús
1 kk piros paprika
1 közepes vörös hagyma
2 gerezd zúzott fokhagyma
őrölt bors ízlés szerint
1 tk házi paprikakrém
1 ek házi ételízesítő
2 ek étolaj
10 dkg reszelt sajt
1 kis doboz kukorica konzerv
Elkészítés:
A baguetteket 180 fokon 10 perc alatt megsütjük.
A két-két végét levágjuk.
Elfelezzük mind a kettőt.
A belsejét kivájjuk.
Elkészítjük a ragut.
Az étolajon a hagymákat megdinszteljük,félre húzzuk,megszórjuk piros paprikával,ráöntünk 1 dl vizet.
Rátesszük a darált húst,fűszerezzük borssal,paprikakrémmel,házi ételízesítővel.
Fedő alatt készre sütjük.
Ekkor a sajtot ráreszeljük,a kukoricát hozzá öntjük és összekeverjük.
A baguette kivájt belsejét összezúzzuk és a raguba keverjük.
Ezzel a töltelékkel megtöltjük.
Folpacba csomagoljuk és a hűtőbe tesszük 2-3 órára,hogy szépen fel lehessen szeletelni.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!