Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Almás pite
Hozzávalók a tésztához:
30 dkg liszt
20 dkg margarin
10 dkg porcukor
2 db tojássárgája
1 tk. sütőpor
csipet só
1 ek. tejföl
A töltelékhez:
1,5 kg alma
ízlés szerint cukor
őrölt fahéj
citromlé
Elkészítése:
Az almákat kicsumáztam,héját eltávolítottam és nagyobb darabokra vágtam.
Cukorral,fahéjjal,citromlével ízesítettem és fedő alatt megpároltam,majd kihűtöttem.
A tölteléket előző nap este is elkészíthetjük,a levet magába szívja,a tésztánkat nem kell morzsával vagy dióval meghinteni.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,két részre osztjuk.
Egy 25×39 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral és az egyik tészta darabot tepsi méretre kinyújtva ,a tepsibe terítjük.
A tölteléket elosztjuk rajta,majd a másik lappal befedjük.
Villával megszurkáljuk,hogy a gőz távozhasson belőle sütés közben.
180 fokra melegített sütőben világosra sütjük.
A kihűlt piténket porcukorral meghintjük és szeleteljük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!