Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A mai levesünk,nagyon finom krémleves
A krémlevesek kedvelői számára ez egy tökéletes recept. Izgalmas ízek, csodás fűszerek, ez aztán a fincsi ebéd!
Zöldséges krémleves
Hozzávalók:
2 db burgonya
2 db sárgarépa
1 gerezd zellergumó
1 ek olívaolaj
30 dkg zöldbab
1 kisebb vöröshagyma
1 kk cukor
só ízlés szerint
1 késhegynyi őrölt bors
1 mokkáskanál kakukkfű
A habaráshoz:
150 gramm tejföl
1 ek finomliszt
1 dl víz
A tálaláshoz:
levesgyöngy
Elkészítés:
Az összes hozzávalókat feltesszük főni annyi vízzel,hogy ellepje.
Fedő alatt puhára főzzük.
Pár darab zöldséget díszítésnek félre teszünk,de ez nem kötelező.
A többit botmixerrel pürésítjük.
A tejfölt a vízzel,liszttel csomómentesre keverjük és a levest behabarjuk.
Egyet forr és kész is a levesünk.
Finom,gyors leves.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!