Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Duplán Tejszínes-sajtos csirkemell
Hozzávalók:
60 dkg csirkemell filé
2 dl főzőtejszín
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
3 ek liszt
Az elősütéshez:
2 dl étolaj
A tepsi kenéséhez:
1 ek vaj
A feltéthez:
10 dkg-os tömlős tejszínes sajt
15 dkg trappista sajt reszelve
1 db tojás
3 ek étkezési keményítő
őrölt szerecsendió ízlés szerint
bazsalikom ízlés szerint
kevés delikát
Elkészítés:
A csirkemellet felszeleteltem, kiklopfoltam, megmostam,sóztam, borsoztam.
Lisztbe forgattam mindkét felét és forró étolajban hirtelen átsütöttem.
Egy tepsit kivajaztam, leraktam a hússzeleteket.
A tejszínt elektromos habverővel kikevertem a tojásokkal, tömlős sajttal, étkezési keményítővel, fűszereztem őrölt szerecsendióval, bazsalikommal, kevés delikáttal.
Ezt az öntetet a húsokra kentem, reszelt sajttal megszórtam és 180 fokra melegített sütőben sütöttem.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!