Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Klasszikus karfiolleves
Hozzávalók:
30 dkg karfiolrózsa (mirelit)
3 szál sárgarépa
2 szál fehérrépa
1 szár zellerlevél
3 darab krumpli
1 közepes vöröshagyma
1 csokor petrezselyem zöldje aprítva
1 evőkanál liszt
1 tk piros paprika
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
1 csapott ek zsír
A galuskához:
1 db tojás
liszt,amennyit felvesz
Elkészítés
A zöldség féléket megtisztítjuk ,megmossuk és tetszőleges méretűre feldaraboljuk.
A hagymát apróra vágjuk,majd a zsíron üvegesre pároljuk.
Félre húzzuk a tűzről ,majd rádobjuk a zöldségeket.
Sózzuk,egy kis borsot is teszünk rá ,majd 2 dl vizet.
Fedő alatt pároljuk 10 percet.
Ekkor lehúzzuk a tűzről,öntünk rá vizet,megszórjuk a piros paprikával és liszttel.
Csomómentesre keverjük.
Öntünk hozzá 2 liter vizet,amikor felforrt bele szórjuk a krumplit és a karfiol rózsákat.
Puhára főzzük.
A lisztből és a tojásból galuska tésztát keverünk,majd a levesbe szaggatjuk.
Friss petrezselyem zölddel megszórjuk.
A tészta feljön a leves tetejére ,1 perc után lekapcsolhatjuk a tűzhelyet.
Finom leves,ajánlom mindenkinek.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!