Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tejszínes,tárkonyos húsgombóc leves
Hozzávalók:
2 db sárgarépa
30 dkg zöldbab
1 db petrezselyemgyökér
petrezselyem zöldje
só
ételízesítő
őrölt bors ízlés szerint
tárkony szárított
2 db húsleves kocka
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
A habaráshoz:
1 dl víz
1 ek liszt
2 dl főzőtejszín
A húsgombóchoz:
30 dkg darált hús
1 db tojás
Petrezselyem zöldje
Só
Őrölt bors ízlés szerint
1 kisebb vörös hagyma reszelve
1 mk piros paprika
4 ek búzadara
Elkészítése:
Húsgombóc készítése:
A darált húst ,sóztam,borsoztam,reszeltem rá vöröshagymát és petrezselyem zöldet,a tojást ,piros paprikát hozzá adtam.
Ezután a búzadarát hozzá kevertem..
Hagytam állni,hogy a búzadara megduzzadjon.
Vizes kézzel gombócokat alakítottam és a levesbe főztem.(kb. 20 percig főztem a gombócokat.
A leves készítése:
A zöldségeket megtisztítottam,megmostam.
Répát felkarikáztam,a zöldbabot felaprítottam.
A zöldség féléket a fűszerekkel együtt 1 liter vízbe feltettem főni.
Fedő alatt puhára főztem,majd 2,5 liter húsleves lével felöntöttem.
Hagytam felforrni,ekkor az előre elkészített gombócokat 15 perc alatt bele főztem.
Tejszín,egy kis víz és a liszt keverékével behabartam.
Pici citromlével ízesítettem.
Nagyon finom íze lett.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!