Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Finom,gyors leves a hét bármely napjára.
Gombaleves zöldségekkel,betű tésztával
Hozzávalók:
1 doboz csiperkegomba
1 közepes vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 ek zsír
2 zöldségleves kocka
1 mk vegeta
1 késhegynyi őrölt bors
3 sárgarépa
1 petrezselyem gyökér
1 csokor petrezselyem zöldje
1 paprika
1 paradicsom
5 dkg száraz betű tészta
Elkészítés:
a zöldségféléket megtisztítjuk,megmossuk,karikákra vágjuk.
A paprika csumáját,magját kivesszük,felszeljük.
A paradicsom két végét levágjuk,ketté vágjuk.
A petrezselyemzöldet felaprítjuk.
A zsírt felolvasztjuk egy 3 literes lábasban vagy fazékban.
Rádobjuk a finomra vágott hagymákat,egy kicsit átfuttatjuk rajta.
Rátesszük a zöldségféléket,a gombát és a fűszereket is./a paprikát,paradicsomot a főzés végén)
Felöntjük fél liter vízzel.
Fedő alatt 20-25 perc alatt megpároljuk.
Közben megkóstoljuk,ha kell,akkor még fűszerezzük.
Felöntjük 2 liter vízzel.
Amikor felforrt bele dobjuk a paprika szeleteket,paradicsomot ,a petrezselyem zöldet és a száraz tésztát.
5 perc alatt készre főzzük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!