Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Gombás burgonyaleves galuskával
Hozzávalók:
20 dkg gomba (üveges,szeletelt)
1 sárgarépa
1 fehér répa
1 kis fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
4 közepes burgonya
3 dkg zsír
1 evőkanál liszt
1 teáskanál kakukkfű
őrölt bors ízlés szerint
1 közepes kemény paradicsom
3-4 karika zöldpaprika
aprított petrezselyemzöld ízlés szerint
A galuskához:
1 db tojás
7 dkg liszt kb
Elkészítés:
A zöldségeket karikázom ,még negyedelem,mivel nagy volt.
A hagymákat finomra, a burgonyát és a paradicsomot kis kockákra aprítom.
Felhevített zsiradékon a zöldségeket a hagymákkal megdinsztelem, majd rajta a gombát is. Meghintem liszttel, kevés pirospaprikával, megkeverem, felöntöm kb. 7-8 dl vízzel. Sózom, borsozom, kakukkfűvel ízesítem.
Amikor újra forr, beledobom a burgonyát, a zöldpaprikát és a száraztésztát is, együtt néhány perc alatt készre főzöm.
A legvégén adom hozzá a paradicsomot és a petrezselyem zöldjét, de már nem forralom.
A tojást a liszttel elkeverem és kanállal bele szaggatom a levesbe.
Még 5 percig főzöm és kész is van.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!