Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Babfőzelék füstölt oldalassal.
.
Hozzávalók
0,5 kg száraz bab
2 db babérlevél
őrölt kömény ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
1 ek házi paprikakrém
70 dkg füstölt oldalas
3 ek liszt
1 ek zsír
1 közepes fej vörös hagyma
3 gerezd fokhagyma
1 tk pirospaprika
1 csipet cukor
ecet ízlés szerin
250 gramm tejföl
Elkészítés:
Az oldalast két bordánként felszelem,előző nap este hideg vízbe teszem,hogy jól kiázzon.
Egy fazékban külön felteszem főni,nem teszek a vízbe semmit.
Puhára főzöm.
A babot előző este átválogatjuk és beáztatjuk hideg vízbe.
Másnap feltesszük főni.
Ezután beletesszük a babérlevelet,hagymákat,cukrot ,paprikakrémet,köményt,borsot.
Amikor a bab megpuhult,és a hús is megfőtt,akkor a húst a babhoz öntöm a levével együtt.
Ekkor megkóstolom,ha kell akkor sózom.
A zsíron a liszttel zsemle színű rántást készítek,vízzel felöntöm,simára keverem és a főzelékbe öntöm.
Összeforralom.
A tejfölt egy kis liszttel elkeverem és behabarom.
Ecettel ízesítem és összeforralom.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!