Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Töltött,rántott gomba
A mai ebédünket osztom meg a kedves tagokkal.
Hozzávalók:
50 dkg champion gomba
2 db zsemle
4 db csirkemáj
1 db tojás
só:ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
1 kisebb vöröshagyma
1 kisebb csokor vágott petrezselyem zöldje
A panírozáshoz:
liszt
2 db tojás
½ dl tej
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Elkészítés:
A gomba szárát levágjuk,a külsejéről a héját lehúzzuk,majd megmossuk.
A zsemlét beáztatjuk vízben,majd kifacsarjuk.
A zsemlét a fűszerekkel,májjal, finomra vágott hagymával,tojással kézi botmixszerrel pürésítjük.
Ha híg lenne a massza,akkor egy kis zsemlemorzsát adunk hozzá.
A vágott petrezselymet hozzá keverjük.
Mindegyik gomba fejbe teszünk a töltelékből,majd kettőt összefordítunk.
Így bepanírozzuk.
Először lisztbe,majd a felvert tojás és tej keverékébe,utána a zsemlemorzsába forgatjuk.
Az étolajat felhevítjük és fedő alatt ,lassú tűznél kisütjük.
Rizzsel,tartármártással fogyasztottuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!