Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Brokkolis –besameles csirkemell
Hozzávalók:
8 szelet csirkemell(80 dkg)
Só –ízlés szerint
Őrölt bors-ízlés szerint
A besamelhez:
12 dkg vaj
6 ek finomliszt
4,5 dl tej
3 dl tejföl
Só:ízlés szerint
Őrölt bors:ízlés szerint
A tetejére:
50 dkg brokkoli rózsa
15 dkg reszelt sajt
Az elősütéshez:
2 dl étolaj
Elkészítés:
A hús szeleteket enyhén sózzuk,őrölt borssal meghintjük.
Egy serpenyőben az étolajat felforrósítjuk ,majd a hús szeletek mindkét oldalát hirtelen átsütjük.
Egy tepsibe vagy nagyobb hőálló tálba tesszük ,nem szorosan egymás mellé.
A brokkoli rózsákat sós vízben roppanósra főzzük ,majd leszűrjük.
A besamel mártást elkészítjük.
Egy lábasban a vajat felolvasztjuk,rászórjuk a lisztet ,kevergetjük ,majd apránként hozzá adagoljuk a tejet,egy kis sót,őrölt borsot és csomómentesre felfőzzük.
Tűzről levéve bele keverjük a tejfölt.
A tepsiben várakozó hús szeleteken elosztjuk a brokkoli rózsákat ,mindegyik tetejére adagolunk a mártásból és reszelt sajttal megszórjuk.
200 fokra melegített sütőben szép pirosra sütjük.
Rizzsel,hasábburgonyával fogyasztottuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!