Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Töltött dagadó
Hozzávalók:
1,5 kg sertésdagadó
3 db nyers tojás
4 db főtt,kemény tojás
5 db zsemle
20 dkg gomba
10 dkg füstölt szalonna
1 paprika
10 dkg reszelt sajt
3 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyemzöld
őrölt bors
só
1 kisebb vöröshagyma
tej
Elkészítése:
A száraz zsemlét tejben megáztatjuk,kifacsarjuk.
A szalonnát apróbbra szeljük és kevés olajon zsírjára sütjük.
A szalonnát félre tesszük.
A fent maradt zsíron az apróra vágott vörös hagymát megdinszteljük,hozzá adjuk a felszeletelt gombát,egy paprikát,fűszerezzük sóval,őrölt borssal ízlés szerint.
A tojásokat felverjük, hozzákeverjük a zsemlét, Sóval, borssal, reszelt fokhagymával, a felaprított petrezselymet,majd botmixerrel kipürésítjük.
Ezután hozzá keverjük a megsült gombát , a szalonnát és a reszelt sajtot.
A dagadót kívül,belül megsózzuk,őrölt borssal meghintjük. A töltelékkel megtöltjük a felszúrt dagadót,a 4 db kemény tojást ráfektetjük, majd a lyukat bevarrjuk.
A húst kívül-belül besózzuk.
Egy tepsibe 1 dl olajat és 4 dl húslevest öntünk, beletesszük a dagadót, letakarjuk fóliával, majd előmelegített sütőben kb másfél óra alatt készre sütjük. Sütés közben a pecsenyelével megöntözzük.
Az utolsó tíz percre a fóliát eltávolítjuk, hogy a teteje szép piros legyen.
Nagyon ízletes lett a töltelék.
Köretnek pároltam vegyes zöldségeket és az elkészült rizshez kevertem.
Ecetes salátával fogyasztottuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!