Recept konyha főzés: Töltött dagadó (kép)

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 289 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Töltött dagadó

Töltött dagadó

Hozzávalók:
1,5 kg sertésdagadó
3 db nyers tojás
4 db főtt,kemény tojás
5 db zsemle
20 dkg gomba
10 dkg füstölt szalonna
1 paprika
10 dkg reszelt sajt
3 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyemzöld
őrölt bors

1 kisebb vöröshagyma
tej

Elkészítése:

A száraz zsemlét tejben megáztatjuk,kifacsarjuk.
A szalonnát apróbbra szeljük és kevés olajon zsírjára sütjük.
A szalonnát félre tesszük.
A fent maradt zsíron az apróra vágott vörös hagymát megdinszteljük,hozzá adjuk a felszeletelt gombát,egy paprikát,fűszerezzük sóval,őrölt borssal ízlés szerint.
A tojásokat felverjük, hozzákeverjük a zsemlét, Sóval, borssal, reszelt fokhagymával, a felaprított petrezselymet,majd botmixerrel kipürésítjük.
Ezután hozzá keverjük a megsült gombát , a szalonnát és a reszelt sajtot.
A dagadót kívül,belül megsózzuk,őrölt borssal meghintjük. A töltelékkel megtöltjük a felszúrt dagadót,a 4 db kemény tojást ráfektetjük, majd a lyukat bevarrjuk.
A húst kívül-belül besózzuk.

Egy tepsibe 1 dl olajat és 4 dl húslevest öntünk, beletesszük a dagadót, letakarjuk fóliával, majd előmelegített sütőben kb másfél óra alatt készre sütjük. Sütés közben a pecsenyelével megöntözzük.

Az utolsó tíz percre a fóliát eltávolítjuk, hogy a teteje szép piros legyen.
Nagyon ízletes lett a töltelék.
Köretnek pároltam vegyes zöldségeket és az elkészült rizshez kevertem.
Ecetes salátával fogyasztottuk.

Látta 326 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu