Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Töltött csirkecomb
Töltelékhez:
3 db zsemle
2 db tojás
1 közepes fej vöröshagyma lereszelve
3 gerezd fokhagyma szintén lereszelve
1 csokor petrezselyemzöld aprítva
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
20 dkg vargánya gomba
További hozzávalók:
7 db csirkecomb
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
a combok lekenéséhez:
1 dl étolaj
2 tk méz
1 ek ketcup
Elkészítése:
A zsemlét vízben áztattam , kinyomkodtam, összekevertem a tojással és egyéb hozzávalókkal.
A combokat megmostam.
A bőrt meglazítottam és egy kiskanál segítségével a tölteléket a bőr alá nyomkodtam,majd fehér cérnát fűzve tűvel összevarrtam.
A megtöltött combokat sóztam,borssal megszórtam.
Egy nagy tepsit zsírral kikentem és a combokat bele tettem.
Alufóliával befedtem.
200 fokra melegített sütőben 60 percet sütöttem.
Alufóliát levettem.
Az étolajat a ketchuppel,mézzel összekevertem.
A combokat egy kenő tollal bekentem.
Visszatettem még pár percre,hogy szép piros ,ropogós legyen a combunk.
Sütés ideje 75 perc volt.
Szép pirosra sültek.
Serpenyőben sült krumplival és ecetes házi paprikával fogyasztottuk.
Jó étvágyat kívánok!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!