Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Vasi pecsenye fűszeres burgonyával
Hozzávalók:
6 szelet sertéstarja
3 dl tej
3-4 gerezd zúzott fokhagyma
1 tk. piros paprika
kb 10 dkg liszt
só
őrölt bors ízlés szerint
A sütéshez:
1/2 liter olaj
A körethez:
70 dkg fűszeres burgonya
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoltam,enyhén megsóztam,őrölt borssal meghintettem,majd egy tálba leraktam.
Fokhagymával összekevert tejjel leöntöttem.
Megkevertem és a hűtőbe tettem.
Ezt sütés előtti napon megtettem,közbe kevergettem párszor.
Másnap a lecsepegtettem róla fokhagymás tejet,majd paprikás lisztbe forgattam és olajban fedő alatt lassú tűznél kisütöttem.
Nagyon finom.
A burgonyát étolajban kisütöttem.
Házi savanyúsággal fogyasztottuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!