Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Sült tarja párolt káposztával ,burgonyával
Hozzávalók:
1 kg csont nélküli tarja
só
őrölt bors
1 ek zsír
1 dl víz
1 kg fejes káposzta
2 ek étolaj
bors,kömény,só,babérlevél
1 fej vörös hagyma
1 piros paprika
1 tk házi paprikakrém
1 mk ecet
A körethez:
1 kg burgonya
Elkészítés:
A tarját másfél cm-es darabokra vágtam.
Sóztam,borssal meghintettem.
Egy tepsit zsírral kikentem.
A tarja szeleteket bele fektettem.
Ráöntöttem a vizet.
Alufóliával befedtem.
220 fokon 1 óra 15 percig sütöttem.
Alufóliát levettem és szép pirosra sütöttem.
A káposztát legyalultam.
Az étolajon a finomra vágott hagymát üvegesre pároltam.
Rátettem a káposztát és a többi hozzávalókat.
Ízlés szerinti mennyiségű fűszerekkel fűszerezzük.
Öntünk rá egy kicsi vizet és fedő alatt megpároltam.
A végén egy kis ecettel ízesítettem.
A burgonyát sós vízben megfőztem,héját lehúztam és karikákra vágtam.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!