Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Bakonyi sertésszelet
6 szelet karaj
10 dkg füstölt szalonna
só ízlés szerint
őrölt fekete bors ízlés szerint
1 fej vöröshagyma
1-2 gerezd fokhagyma,
1 kk őrölt piros paprika
½ sárga kápia paprika
½ zöld kápia paprika
½ piros kápia paprika
1 db paradicsom
20 dkg szeletelt ,fagyasztott galambica gomba
20 dkg vargánya gomba
2 dl tejföl
1 ek liszt
1 kk mustár
A körethez:
30 dkg spagetti tészta
Elkészítése:
A hús szeleteket sóztam,borssal meghintettem.
Kevés olajon hirtelen átsütöm mind két felét.
Félre teszem.
A szalonnát apró csíkokra szelem, zsírjára sütöm.
Közben a hagymát finomra vágom, a paprikák belső részét kivágom,majd felszeletelem és a paradicsomot is.
A szalonna zsírján ,a finomra vágott hagymát üvegesre párolom, majd hozzáadom a gombát,paprikát,paradicsomot,meghintem piros paprikával,hozzáadom az áttört fokhagymát,
kb 1 dl vizet, ízlés szerint sózom,borsozom,majd összeforralom.
Beleteszem a húst és tartalék lángon tovább főzöm.
Ha már megpuhult behabarom.
A habaráshoz a tejfölt, 1 kiskanálnyi mustárt, 1 evőkanál lisztet csomómentesre kikeverek és lassan a raguhoz adom, majd összeforralom.
A tésztát sós vízben kifőzöm,majd hideg vízzel leöblítem.
Egy evőkanál étolajjal elkeverem.
Jöhet a tálalás.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!