Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Paradicsomos káposzta
Hozzávalók:
½ kg lapocka
½ kg dagadó
30 dkg bőrke
1 fej fehér káposzta
1 ek. zsír
1 fej vöröshagyma
só
őrölt bors
1-2 db babérlevél
2 db csöves paprika
1 kevés köménymag
2-3 ek. liszt
1 liter házi paradicsomlé
1 mk. piros porpaprika
Elkészítése:
Anyukámtól tanultam,a friss káposztából mindig így készítem.(savanyú káposztából másképpen)
A káposzta külső leveleit eltávolítom.
A káposztát ketté vágom,a torzsáját kivágom és erre a célra szolgáló káposzta gyalun szép vékonyra legyalulom.
A húst,bőrkét feldarabolom,külön edényben ,enyhén sós vízben megfőzöm.
A káposztát egy nagyobb fazékba teszem,rászelem a hagymát,fűszerekkel megszórom (só,bors,kömény) ,hozzáadom a hegyes,csöves paprikát is .
3 -4 dl vizet öntök rá és fedő alatt puhára párolom.
Ezután öntök még rá hideg vizet,megszórom liszttel,piros paprikával és gyorsan elkeverem,hogy össze ne csomósodjon a liszt.
Ráöntöm a paradicsomlevet,majd a megfőtt húst a levével együtt.
Összeforralom és kész.
Mi így szeretjük.
Jó étvágyat hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!