Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Mascarpones meggykrémes pite
Hozzávalók a tésztához:
40 dkg finomliszt
1 csg sütőpor
1 csg vaníliás cukor
3 db tojás
15 dkg vaj
20 dkg porcukor
A krémhez:
25 dkg mascarpone
4,5 dl habtejszín
60 gramm vaníliás pudingpor
3 csg vaníliás cukor
4 ek. porcukor
30 dkg magozott meggy
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk.
2/3 részét ,24×39 cm-es ,sütőpapírral bélelt tepsibe nyújtjuk.
170 fokra melegített sütőben elősütjük 10 percet.
Míg sül elkészítjük a krémet.
A krém hozzávalóit együtt ,a meggy kivételével kemény habbá verjük.
A végén bele forgatjuk a meggy szemeket.
A tepsit kivesszük a sütőből,a krémet rátesszük,elsimítjuk.
A maradék tésztát kinyújtjuk és derelye vágóval csíkokat vágunk és a krémre rakjuk átlós irányban.
Visszatesszük a sütőbe ,még 25 -30 percig sütjük.
Amikor kihűlt felszeleteljük,enyhén meghinthetjük porcukorral.
Annyira csodálatos íze van,ahogyan a krémet beszívja a tészta!
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!