Recept konyha főzés: Lépésről lépésre (kép)

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 288 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Lépésről lépésre

Meggyes almás sütemény
Tészta az aljához.
20 dkg finomliszt
1 tojás
2 evőkanál porcukor
10 dkg vaj
1 csipet só
1 vaníliás cukor
6 gr sütőpor
1 evőkanál tejföl

A piskótához:
5 tojás
5 evőkanál porcukor
5 evőkanál liszt
2 kanál kakaó
6 gramm sütőpor

A tészta megkenésére
2 evőkanálnyi házi baracklekvár

Töltelék.
700 gramm cukrozott házi meggy
3 közepes alma
Tetszés szerint cukor
1 kanál zsemlemorzsa

A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk.
Félre tesszük pihenni.
A meggyet leszűrjük a levétől,lecsepegtetjük.
Az almát meghámozzuk,vékony szeletekre vágjuk.
Megszórjuk kevés cukorral,morzsával.
23×34 cm-es tepsit kibéleljük sütőpapírral.
A tepsibe rakjuk a tésztát, megkenjük nagyon vékonyan lekvárral.

Csíkokban felváltva meggyet és almát rakunk.

Előmelegített sütőbe tesszük,190 fokon 20 percig sütjük

Közben felverjük a piskótát és kettévesszük.
Egyik felébe 2 kanál kakaót keverünk.
A félig megsült tésztát kivesszük a sütőből és a meggyes csíkra sárga piskótát rakunk, az almásra kakaósat.
Gyorsan visszatesszük, és addig sütjük, amíg szép pirosra sül a piskóta.
Amikor kihűlt megszórhatjuk porcukorral és szeletelhetjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Látta 194 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu