Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hétvégi süteményünk. Finom csokis sütemény,gyorsan elkészíthető.
Fakanalas sütemény
A tésztához:
2 egész tojás
2 pohár kristálycukor
1 pohár olaj
3 pohár liszt
1 sütőpor
1 vaníliás cukor
3 dl tej
pici reszelt citromhéj
Krémhez:
25 dkg kristálycukor
20 dkg margarin
4 evőkanál kakaó
6 evőkanál tej
pici rum, vagy aroma
A tetejére:
Kókuszreszelék ízlés szerint
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral kikeverjük,majd a többi hozzávalót is belekeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük. Kb. 30 perc alatt kész.
25x30cm-es tepsiben sütöm így is szép magas lesz.
Közben elkészítjük a krémet, ami tulajdonképpen úgy készül, mint a csokimáz, csak ez hígabb lesz, szóval megolvasztjuk a hozzávalókat.
Aztán a megsült, de még forró tésztába fakanál végével sűrűn lyukakat fúrunk, és a megmelegített krémet óvatosan a lyukakba öntjük.
Annál jobb, minél jobban át van itatva.
Tetejére kókuszreszeléket szórunk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!