Recept konyha főzés: Cseresznyés kevert (kép)

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 290 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 290 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 290 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 290 fő
  • Képek - 2750 db
  • Videók - 714 db
  • Blogbejegyzések - 235 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 155 db

Üdvözlettel,

Konyhamánia Edit módra vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Cseresznyés kevert

Ez egy egyensúly tészta ,amelyet gazdagíthatunk bármely gyümölccsel.
Fekete cseresznyés kevert sütemény
Hozzávalók:
5 tojássárgája
5 tojásfehérje kemény habja
25 dkg porcukor
20 dkg vaj
25 dkg finomliszt
1 vaníliás cukor
1 sütőpor
1 kisebb citrom reszelt héja és leve
30 dkg fekete cseresznye
A cseresznye szórásához:
2 tk kekszmorzsa
Elkészítése:
A tojás fehérjét a cukrokkal,pici sóval kemény habbá verjük.
Hozzá adjuk a tojás sárgáját,az olvasztott vajat ,a citrom reszelt héját és a levét is.
Jó habosra keverjük.
A lisztet és a sütőport összekeverjük és a fenti masszához keverjük egy fakanál segítségével.
A tepsit szilikonos sütőpapírral kibéleljük.
A tésztát bele öntjük ,elsimítjuk.
A cseresznyét a keksszel összekeverjük és a tészta tetejére szórjuk.
190 fokra melegített sütőben 50 percig sütjük.
Közben egy alufóliával betakarjuk,hogy meg ne égjen a teteje.
Végezzünk tűpróbát!
A megsült tésztát egy tálcára borítjuk.
A sütőpapírt lehúzzuk róla,majd visszafordítjuk egy másik tálcára.
Hagyjuk kihűlni!
Porcukorral meghintve ,szeletelve tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Látta 276 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu