Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
8 db tojásból kakaós piskótakarika 24 cm formában A tortalapot 3 részre vágjuk,
és betöltjük a krémmel.Az oldalát csak vékonyan kell körbekenni,mert azt roletti rudakkal körberakjuk.Tetejét tetszőlegesen,alkalomhoz illően díszíthetjük.
Krém;
- 4 dl tej
- 4 ek. cukor
- 1 csomag csokoládés pudingpor
- 10 dkg étcsokoládé
- 2,5 dl tejszín
- 1-2 ek kakaópor
- 1 csomag vaníliás cukor
Elkészítés :
3 dl tejet a cukorral felforralok. A maradék tejben csomómentesre kikeverem a pudingport, amit a felforrt tejhez adok. Besűrítem.
Leveszem a tűzhelyről, és még forrón belekeverem a csokit. Ha az csoki elolvadt, akkor fóliával lefedem, hűtőben hagyom kihűlni.
A kihűlt pudingot robotgéppel csomómentesre, simára keverem, majd fakanállal óvatosan elkeverem, lazítom a vaníliás cukorral és a kakaóporral kemény habbá vert tejszínnel.
Ez a habos krém kiváló torták sütemények betöltésére, díszítésére.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!