Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tésztához:
10 tojás
10 evőkanál liszt
10 evőkanál cukor
A krémhez:
2 csomag tejszínízű pudingpor
8 dl tej
20 dkg vaj/margarin
25 dkg porcukor
3 citrom
3 dl habtejszín
A tésztához 10 tojásból piskótát sütünk, majd kettévágjuk. A krémhez a pudingport a 8 dl tejjel sűrűre főzzük. A vajat és porcukrot habosra kavarjuk, belereszeljük a citromhéjat, valamint hozzáadjuk a citromok levét. Ha a főzött krém kihűlt, összekeverjük vele, majd a felvert tejszínhabbal lazítjuk. Az így elkészült krémmel megkenjük az egyik lapot, ráhelyezzük a másodikat, majd azt is bevonjuk a krémmel.
CITROMOS SZELET
2013.10.12. - Szerző Web Cukrászda
megosztása47
Nyomtatás • PDF • E-mail
Citromos szelet Citromos szelet
A tésztához:
10 tojás
10 evőkanál liszt
10 evőkanál cukor
A krémhez:
2 csomag tejszínízű pudingpor
8 dl tej
20 dkg vaj/margarin
25 dkg porcukor
3 citrom
3 dl habtejszín
A tésztához 10 tojásból piskótát sütünk, majd kettévágjuk. A krémhez a pudingport a 8 dl tejjel sűrűre főzzük. A vajat és porcukrot habosra kavarjuk, belereszeljük a citromhéjat, valamint hozzáadjuk a citromok levét. Ha a főzött krém kihűlt, összekeverjük vele, majd a felvert tejszínhabbal lazítjuk. Az így elkészült krémmel megkenjük az egyik lapot, ráhelyezzük a másodikat, majd azt is bevonjuk a krémmel.
Czine Zsuzsan
10 db tojás
2 csomag tejszín ízű pudingpor
8 dl tej
20 dkg Rama
25 dkg porcukor
3 citrom
3 dl tejszín
Elkészítése:
10 tojásból piskótát sütünk,majd ketté vágjuk
Krém: a pudingport a 8 dl tejjel sűrűre főzzük. A Rama-t és porcukrot habosra kavarjuk és hozzá reszeljük a citromhéjat, valamint hozzá adjuk a levét.
Majd a kihűlt főzött krémmel összekeverjük,és a felvert tejszínhabbal lazítjuk.
Megtöltjük a lapokat és a tetejét is bevonjuk krémmel.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!