Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Fekete erdő torta
Hozzávalók:
Tészta: 6 tojás, 6 kk. porcukor, 4 ek. liszt, 1 dl. olaj, 2 kk. kakaó, meggyes töltelék: 3 dl. meggylé, 1 cs. vaníliás pudingpor, 6 dkg. cukor, 20 dkg. lecsöpögtetett meggybefőtt, tejszínes töltelék: 2 cs. tejszínhabpótló por, 2/5 dl. tej, 1 ek. zselatin, 2 ek. cukor
A tojásfehérjéket a cukorra kemény habbá verjük, egyenként hozzáadjuk a tojássárgáját, az olajat, óvatosan belekeverjük a sütőporral kakaóval elkevert lisztet. Kapcsos tortaformát kivajazunk, kilisztezünk, és az alapot ebbe sütjük meg. A kihűlt piskótát 3 részre vágjuk. A meggylevet a pudingporral és a cukorral sűrűre főzzük, és a kimagvazott meggyet beletesszük. A tejszínhabpótló port a tejjel zselatinnal cukorral kemény habbá verjük. Az első lapot megkenjük a meggyes töltelékkel, utána a tejszínes töltelék kerül rá, és így folytatjuk tovább. A 3 piskóta kerül a tetejére, és díszítjük tejszínhabbal és meggyszemekkel, közepére csoki reszeléket szórhatunk
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!