Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Gesztenye torta
Tészta:
6 tojássárgája
12 dkg kristálycukor
15 dkg liszt
6 tojásfehérje felvert habja
Krém:
20 dkg margarin
10 dkg porcukor
1 csomag vaníliás pudingpor
4 dl tej
25 dkg gesztenyemassza
kevés rum vagy aroma
Díszítés:
3 dl habtejszín
reszelt vagy formázott gesztenyemassza
olvasztott csokoládé
6 tojásból piskótatészta-masszát készítünk úgy, hogy 6 dkg cukrot a sárgájához, 6 dkg-ot pedig a tojásfehérjéhez adunk. A piskótamasszát tortakarikába töltjük. 170-180°C-os sütőben megsütjük. Ha kihűlt, 3 lapra vágjuk. A krémhez a margarint a porcukorral habosra kikeverjük, a vaníliás pudingport a tejjel felfőzzük, majd langyos állapotban a krémhez adjuk, és a gesztenyemasszát is hozzákeverjük. A piskótalapokat a krémmel egyenletesen megkenjük, majd a tetejét, oldalát bevonjuk a felvert tejszínhabbal.
Tetszés szerint díszíthetjük: készíthetünk apró gesztenyeszíveket, amiket félig olvasztott csokiba mártva még mutatósabbá tehetünk, vagy csak egyszerűen gesztenyemasszát reszelünk rá.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!