Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Bárányos tál
Sokat tűnődtem, hogy lehetne egy bárányt megformázni.
Hát így sikerült.
A testét maradék tojásfehérjéből készítettem el.
Forrásban lévő ecetes , sós vízbe engedtem bele 2 tojásfehérjét.
Buggyantott tojást készítettem. Erre még rá reszeltem a főtt tojásból a fehérjét.
A fején szintén főtt , reszelt tojásfehérjéből készült a szőrzet.
újhagyma szárából a lábak és kezek, a fülek az újhagyma felső zöld részéből lettek kivágva.
Francia saláta :
Egy kiló mirelitt francia salátához való , felkockázott zöldséget megfőzünk. Ha kihűlt, hozzáadunk 2 db kisebb , meghámozott, kockára vágott almát és 3-4 db kisebb felkockázott ecetes uborkát.
A majonézt 2 tojássárgájából és 2 dl olajból elkészítjük, csak néhány csepp olajat szabad egyszerre a tojáshoz önteni és közben folyamatosan keverjük.
Utána hozzáadunk 2 db tejfölt, mustárt, citromlevet , porcukrot/ ízlés szerint /sózzuk, borsozzuk.
A zöldségekhez keverjük és egy napig a hűtőben hagyjuk összeérni az ízeket.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!