Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A csibefejeket reszelt főtt tojásból,mustárral, sóval, borssal és egy kevés aprított újhagymával ízesítve készítettem . Sárgarépából formáztam a taraját és a csőrét. Köré az újhagyma zöld szárából vágtam karikákat.
A franciasalátához 1 kg mirelit zöldségkeveréket főztem meg.
Amikor kihűlt hozzákevertem 2 db almát felkockázva, 2-3 nagyobb kockára vágott ecetes uborkát.
2 tojássárgájából és 2 dl olajból majonézt készítünk. Az olajat kis adagokban keverjük el a sárgájával / szinte cseppenként/
Mustárral, porcukorral, citrom levével, sóval és borssal ízesítjük.
Összekeverjük a zöldségekkel , majd ha még szükséges sózzuk és borsozzuk.
Én mindig egy napot hagyom a hűtőben össszeérni a salátát.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!