Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hajdinás , majonézes saláta
A hajdinát átmossuk, lecsepegtetjük.
Egy kevés olajon átpirítjuk, dupla mennyiségű vízzel felengedjük, Sóval, egy kisebb fej egész hagymával, borssal ízesítve megfőzzük.
Amikor már majdnem puha , hozzáadunk egy kevés mirelit zöldborsót.
A legvégén az apróra vágott petrezselymet.
Én ezt köretnek használtam fel hús mellé.
Egy adagnyi maradt , ebből készítettem a salátát.
Tubusos majonézhez keverünk tejfölt/ Én rizstejet használtam/.Citrom levével, porcukorral, mustárral ízesítjük.
Két szelet kápia paprikát felcsíkozva, egy fél újhagymát felkarikázva, egy kevés vajretket felszeletelve,néhány jégsaláta levelet felcsíkozva összekeverünk.
Ehhez tesszük a majonézt, a megpárolt hajdinát, pirított szezámmagot, sóval, borssal ízesítjük.
A tetejét főtt tojással és petrezselyemmel díszítjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!