Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
50 dkg darált hús
2 marék zöldborsó
1 fej vöröshagyma
1 nagyobb sárgarépa
só
őrölt bors
szerecsendió
2 tojássárgája
2-3 ek zsemlemorzsa
olaj
Elkészítése:
A vöröshagymát és a apróra felvágjuk.
Egy serpenyőbe pici olajat öntünk, majd megpároljuk a hagymát.
Ezután kiszedjük és kihűtjük.
A zöldborsót enyhén sós vízben 2-3 percig főzzük
( ha akarjuk a sárgarépát kisebb darabokra vágjuk és a zöldborsóval együtt főzzük )
majd leszűrjük és teljesen kihűtjük.
A sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszelhetjük.
Egy tálba tesszük a húst és hozzáadjuk a kihűlt hagymát, zöldborsót és a lereszelt sárgarépát.
Ízlés szerint fűszerezzük, majd jól összekeverjük.
Rászórjuk a zsemlemorzsát, hozzáadjuk a tojássárgákat, majd jól összegyúrjuk.
A masszából egyforma méretű gombócokat formálunk, majd zsemlemorzsában meghempergetjük.
Forró olajban kisütjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!