Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók :
60 dkg darált sertéshús
3 nagyobb paradicsom
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
1 dl paradicsomlé
1 dl ketchup
1,5 dl víz
1 lapos evőkanál oregánó
2 csipet bazsalikom
2 csipet rozmaring
15 dkg trappista sajt
só
bors
zsiradék
Elkészítés :
A felkockázott hagymát a zsiradékon megdinszteljük , hozzáadjuk a darált húst a sajtreszelőn lereszelt zöldségeket, 5-6 percig nagy lángon pirítjuk, majd felöntjük vízzel.
Hozzátesszük az apróra vágott paradicsomot, a zöld fűszereket, a darabolt fokhagymát, sózzuk és borsozzuk, nyakon loccsantjuk a paradicsomlével.
Lefedve pároljuk a ragut , időnként megkeverjük.
A vége felé hozzáadjuk a ketchupot is, és jól besűrítjük.
Kifőzzük a spagettit sós vízben, hagyjuk picit hűlni.
Kivajazott tepsibe rakjuk a fészkeket.
Előveszünk egy kávéscsészét, aljával együtt.
A kávéscsésze köré fonjuk a spagettit, teljesen a tányérja széléig telerakjuk vele.
Leemeljük a kávéscsészét a tányérról, és óvatosan a tepsibe csúsztatjuk a tányérról a tésztafészkeket.
Tetejére reszelt sajtot szórunk, és előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt megsütjük.
A tepsiből a tányérokra pakoljuk a fészkeket, a közepébe belekanalazzuk a sűrűre főtt ragut, és megszórjuk sajttal.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!