Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók :
20 dkg tejpor
1 dl víz
10 dkg cukrozatlan kakaópor
50 dkg cukor (kristály)
4 evőkanál rum (vagy rumaroma)
2 csomag vaníliás cukor
15 dkg margarin (sütő)
20 dkg étcsokoládé
1 evőkanál margarin (az étcsokoládéhoz)
Elkészítés :
A cukrot, a vaníliás cukrot és a vizet egy lábasba tesszük és alacsony hőfokon, folyamatosan kevergetve szirupot készítünk belőle (addig főzzük, míg a cukor fel nem olvad a vízben).
Hozzáadjuk a margarint.
Ha elolvadt benne, akkor hozzáadjuk a kakaóval elkevert tejport. Jól összekeverjük, tűzről lehúzzuk.
Belekeverjük a rumot.
Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk és kb. ujjnyi vastagon elterítjük benne a masszát.
1 órára hűtőbe tesszük, míg megdermed.
Az étcsokoládét felolvasztjuk, hozzáadunk 1 evőkanál margarint és a megdermedt masszát bevonjuk a csoki felével.
Ismét hűtőbe tesszük (kb. 30 perc).
Ha megdermedt a csoki a tetején, akkor lehúzzuk az alsó feléről a sütőpapírt és ezt az oldalát is bevonjuk az olvasztott csoki másik felével.
Ismét hűtőbe tesszük kb. 30 percre.
Meleg késsel szeleteljük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!