Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók :
kb. 10 szem közepes krumpli
6 egész csirkecomb
vegeta
só
bors
majoránna
piros arany ízlés szerint csemege vagy csípős
mustár
1 fej vöröshagyma
1 fej lilahagyma
3 gerezd fokhagyma
Elkészítés :
A krumplit megpuculjúk, a hagymákat megtisztítjuk .
Mindegyiket vékony karikára vágjuk.
Egy nagyobb tepsit kikenünk olajjal, és letesszük az első krumpliréteget.
Erre teszünk a felkarikázott vörös - lila és fokhagymából.
A vegetával , sóval, borssal, majoránnával ízesítjük.
Ezt mindaddig folytatjuk, amíg el nem fogy az alapanyagunk.
A legfelső rétegre helyezzük a mindkét oldalán fűszerezett csirkedarabokat.
A combok tetejét megkenjük először mustárral, majd a piros arannyal.
180 fokon előmelegített sütőben fóliával letakarva kb. másfél órán át pároljuk.
Ezután levesszük a fóliát, és a csirkehúst készre sütjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!