Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók :
Sajthoz :
Aranytallér sütésálló rántani való sajt ( 500 grammos )
zsemlemorzsa
liszt
tojás
pici só
olaj
Burgonyás almapüréhez .
40 dkg alma
40 dkg burgonya
4 dkg vaj
2 evőkanál cukor
1 dl tej
só
Elkészítés .
A rántani való sajtot egy ujjnyi vastag szeletekre vágjuk.
Először a lisztbe a sózott felvert tojásba mártjuk, végül a zsemlemorzsába meghempergetjük.
Forró olajban kisütjük.
A burgonyát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk és annyi vízben amennyi ellepi puhára főzzük, majd leszűrjük.
Az almát meghámozzuk, felkockázzuk és kevés vízzel , amennyi ellepi , cukorral megfőzzük..
Az almát és a főtt burgonyát áttörjük, hozzáadjuk a vajat, a tejet sóval ízesítjük és összekeverjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!