Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
4 főre
A szelethez:
4 szelet sertéskaraj (csont nélküli)
8 csipet só
fekete bors (őrölt)
búzaliszt (BL55)
A tetejére :
4 db tojás (közepes, "M"-es méretű)
A tálaláshoz
hasábburgonya
4 db szardella ringli
Elkészítés:
25 perc
Az előkészített, kicsontozott karajszeleteket folpack alatt klopfoljuk ki.
A húsok mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk
Majd lisztbe forgatjuk a húsokat.
Egy evőkanál olajon a húsok mindkét oldalát megsütjük. Oldalanként pár perc.
Annyi különálló tükörtojást sütünk, ahány szelet húst sütöttünk. A szép tükörtojás titka, hogy hideg serpenyőbe teszünk kevés olajat, ebbe ütjük a tojást, majd alacsony hőfokra kapcsolva sütjük készre a tükörtojást.
Hasábburgonyával tálaljuk. Minden szelet húsra egy tükörtojást teszünk, és a végén sózzuk, borsozzuk. Hagyományosan szardella ringlivel díszítve tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!