Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
30 dkg trappista sajt
1 tojàs
1 púpozott evőkanàl liszt
2 dl olaj a sütéshez
Öntet :
tejfől
fokhagyma
só
bors
Elkészìtés:
A sajtot egy- két óràra betesszük a fagyasztóba, így sokkal könnyebben lehet reszelni, majd egy tàlba lereszeljük.
Hozzàadjuk a lisztet, a tojàst.
Először kanàllal elkavarjuk, majd kézzel jól összedolgozzuk.
Egy diònyit kiveszünk a masszàból és a két tenyerünk között rudacskàkat sodrunk.
Olajat forrósìtunk és a kroketteket beletesszük a forró olajba.
Közepes làngon vilàgos aranybarnàra sütjük, közben óvatosan megforgatjuk.
Konyhai papírtőrlőre szedjük, hogy lecsepegjen a felesleges olaj.
Hozzà kínàlhatunk tejfölös fokhagymàt, de köretként húsok mellé is kìvàló.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!