Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók :
3 dl tej
4 evőkanál porcukor
1 csomag ( 49 g) főznivaló pudingpor
1 evőkanál keserű kakaópor
12,5 dkg ráma margarin
1 nagy csomag kerek háztartási keksz
Elkészítés :
1,
Elkészítjük a krémet .
Ehhez 2 dl tejet beleöntünk egy lábasba , beleszórjuk a porcukrot és fölforraljuk. A pudingport és a kakaót , a maradék tejjel elkeverjük, majd lassan a forró tejbe csorgatjuk.
Szünet nélkül kevergetve kis lángon addig főzzük , amíg sűrű pudingot nem kapunk.
2, Ezután levesszük a tűzről , a margarint jól elkeverjük benne, és megvárjuk, amíg langyosra hűl .
Egy nagy , hosszúkás tálcára alufólia darabot fektetünk.
3.
A kekszeket egyenként megkenjük a kakaós krémmel , és egymáshoz tapasztjuk őket, hogy rudat alkossanak.
Ezt a kekszrudat az alufólia közepére fektetjük, és szorosan feltekerjük, beletekerjük. Hütőszekrénybe tesszük , és 1 napon át pihenni hagyjuk.
4,
Tálaláskor kicsomagoljuk, éles késsel ferdén , 1 cm vastag szeletekre vágjuk.
Ne féljünk , nem fog szétesni, a krém összefogja. ( Energiatartalom : 81 kcal/szelet
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!