Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Répás tócsni
Hozzávalók:
25 dkg krumpli
25 dkg sárgarépa
3-4 evőkanál tejföl
2 evőkanál liszt
kb. egy mokkáskanál só
1 gerezd fokhagyma reszelve
1-2 dl olaj a sütéshez
Elkészítés:
A krumplikat és a répákat megtisztítjuk és kis lyukú reszelőn lereszeljük, aztán a reszelt zöldségbe belekeverjük a többi hozzávalót.
A keverékből két evőkanálnyi halmokat rakunk a forró olajba és a kanál hátával elsimítjuk őket.
Lassan megsütjük a lepénykék egyik oldalát, aztán átfordítjuk őket, és megpirítjuk a másik oldalukat is.
A kész répás tócsnit köretnek vagy főételnek is fogyaszthatjuk.
Mártogatós : tejföl, őrölt bors, fokhagyma, pici só
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!