Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Pudingos krémes
Hozzávalók:
Tészta:
50 dkg leveles tészta
Krém:
2 csomag vaníliás pudingpor
8 dl tej
10 dkg margarin
cukor ízlés szerint kb 6 evőkanál
1 csomag vaníliás cukor
2 dl Hulala cukrászhab (habtejszín)
+ 2 dl Hulala cukrászhab (habtejszín) a tetejére
Elkészítés:
A leveles tésztát 4 részre osztjuk.
Téglalappá (kb.30X20 cm) kinyújtjuk.
Villával meg szúrkáljuk és egyenként aranybarnára sütjük.
Addig a krémet elkészítjük.
A 8 dl tejből, cukorból és a vaníliás porból megfőzzük a pudingot.
Kihűtjük.
A vajat kikeverjük magában aztán hozzáadjuk a hideg pudingot.
A hideg tejszínt felverjük. (én egybe szoktam a 4 dl, és szemre szétosztom).
A felét óvatosan beleforgatjuk a vaníliás krémbe.
A másik felét félre tesszük.
A leveles lapokat megtöltjük, az utolsó szintre rákenjük a maradék tejszínhabot. Rátesszük a 4. lapot, és ha maradt krém azt is vékonyan bekenjük vele.
Legalább egy éjszakára hűtőbe tesszük, utána szeleteljük.
Tetejére csokidarát szórunk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!