Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
60 dkg sertéscomb
8 dkg disznózsír
1.5 teáskanál ételízesítő
4 gerezd fokhagyma
2 kávéskanál bors
2 teáskanál majoranna
Elkészítés:
A disznócombról minden zsiradékot, mócsingot eltávolítunk.
Vékony, kb. 1 cm széles és 1/2 cm vastag csíkokra vágjuk a húst.
A felolvasztott zsíron 15-20 percig sütjük.
A vegetát 3 dl vízben feloldjuk és ráöntjük a húsra.
Beleszórjuk a borsot és a majorannát és az aprított fokhagymát.
1 óra alatt puhára pároljuk, ha szükséges, a vizet pici adagokban pótoljuk.
Amikor a hús megpuhult, zsírjára sütjük.
Szükség esetén pici sót tehetünk bele, de vigyázzunk, mert a vegeta már magában is elég sós.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!