Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Konyhamánia Edit módra közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Konyhamánia Edit módra vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Mákos tészta
Ez a világ legegyszerűbb étele , de azért leírom, hogy hátha valaki nem ismeri. Ugyanígy készül a diós tészta is.
Szándékosan írtam, hogy tészta, és nem azt, hogy laska, mert ha nincs itthon laska tészta, akkor én bármilyen száraztésztával elkészítem, csak legyen.
Hozzávalók:
25 dkg, bármilyen száraztészta
Annyi darált mák amilyen mákosan akarod, amit összekeversz porcukorral.
Én úgy szoktam, hogy két púpozott kanál mák, egy csapott kanál porcukor.
Elkészítés:
A tésztát készre főzöm enyhén sós vízbe, leszűröm, megszórom a mákkal, és kész van.
Még a meleg tésztára szoktam tenni a cukrozott mákot, hogy szottyosodjon.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!